АРХИВА Локални избори: Дали ВМРО-ДПМНЕ ќе се врати или СДСМ ќе ја зацврсти власта?

Текстот е објавен на 14 јули, 2017 година во неделникот „Фокус“ во бројот 1136 Пишувал Никола СПАСОВ Од резултатите на локалните избори, кои се веќе закажани за 15 октомври, во голема мера ќе зависи стабилноста на сегашната влада и коалиција и ќе го одреди текот на политичките случувања во периодот потоа. На нив ВМРО-ДПМНЕ гледа […]

Continue ReadingАРХИВА Локални избори: Дали ВМРО-ДПМНЕ ќе се врати или СДСМ ќе ја зацврсти власта?