Кои анкетари беа најточни на минатите избори: Најтoчна беше агенцијата Рејтинг

Автор: Роберт Несими Наредните месец и пол, Македонија повторно ќе ги помине под изборна треска. На 15 и на 29 октомври ќе се одржат првиот и вториот круг од локалните избори, а во меѓувреме граѓаните повторно ќе треба да ги следат сите придружни феномени на изборните циклуси. Значаен дел од тоа се анкетите, вообичаено најконфузниот […]

Continue ReadingКои анкетари беа најточни на минатите избори: Најтoчна беше агенцијата Рејтинг